22-1 Creative Commons License 2014.09.05 0 0 71610

Elnézést, lehet, hogy nem illik ide, de nagyon ki kívánkozik belőlem.

 

Ma reggel 8:40-kor a Tóth József utcáról szerettem volna kikanyarodni a Városház tér felé, de nem sikerült, csak karambol árán.

 

A Városháztér felől érkező autóbusz nem tudott felkanyarodni a Tóth József utcára, mert a lefelé haladó járművek ott álltak a kanyarodó sávjukban. Sajnos az okostojások, akik kitalálták, hogy a busznak sikerül azt a felfelé kanyart bevenni soha nem ültek autóban, pláne buszban. Ugyanis a kanyar bevételéhez az autóbusznak át kell térnie a szembejövő sávba, (lett volna hely bőven a kanyar kiszélesítéséhez). Tehát a felfelé kanyarodó busznak meg kellett állni, mert a lefelé haladók kanyarodó sávja foglalt volt. Azok a járművek amelyek a Városház felé szerettek volna elkanyarodni nem látták be a kanyarodás lehetőségét, mivel a busz takarta a kilátást. ( róka fogta csuka) Igyekeztünk a lefele haladó járdát is igénybe venni, hogy a busz a kanyart be tudja venni. Én már álltam, de az előttem lévő kis teher autó, ki tudja miért hátra tolatott és neki ment az én autóm jobb elejének. Jól összetörte.

Mindez nem történt volna meg, ha azok kedves íróasztalnál ülő okostojások felemelkednének a foteljükből és megnéznék (szakemberként), hogy mit építettek, (ha értenek hozzá), sajnos nem.