Rahed Lee Creative Commons License 2014.09.02 0 0 76416

Van már forgácselszívóm :-)

 

De szerintem konkrétan ezzel a motorral lehet valami. Ha az akksis fúrógép és a mezei 600W-os drótos is megtekerte a gyalut, akkor nem hiszem el, hogy egy ilyen nehéz, majd 15 kilós, 1600W-os motor ne tudná felpörgetni.  Azt hiszem elviszem a villanymotorászokhoz, hogy nézzék meg. Lehet, hogy valóban csak a kondi a bibi, de ők majd raknak rá olyant ami kell rá, ha tényleg az a baja. Ha meg nincs más baja, mint hogy eredendően szar, akkor legalább nem kísérletezgetek, vásárolgatok alkatrészeket habókra.

 

Nem a sóherkedés okán, de még is csak az lenne a legjobb, ha ez a motor maradhatna, mert e köré terveztem, építettem az egész vázat. Egy más méretű, felfogatású motorhoz mindent át kellene alakítanom. Flexelhetem szét az egészet :-(

 

Itt látható, hogy mennyi helyem maradt csak. A motor fölött el kellene férnie a forgácselszívó burkolatnak is. Egy testesebb motorház borítana mindent. Persze, ha tényleg nem menthető a jelenlegi, akkor bevállalom, de könnyebb lenne az életem, ha kiderülne, hogy valami javítható hiba okozná ezt a gyengeséget.

 

Előzmény: Törölt nick (76412)