Hhp3 Creative Commons License 2014.09.02 0 0 100553

az M1-tol a repterig van utfelujitas es eltart meg par honapig, boven oktober utanig.  ugy remlik a kirakott tabla 2015rol beszelt.  en a helyedben vonattal mennek es a shuttle busszal az allomastol, arban nem sokkal dragabb, felteve, hogy nem egy jo elore megvett 2 fontos jegyed van.  idoben kb a fele, ketharmada a buszos bohockodasnak.

 

az utobbi idoben 2x volt, hogy az M1-et total lezartak es se elore se hatra.  legutobb epp mikor jottem vissza BUDrol, leszallas utan megyek az M1re london fele, nezem mi a franc van az ellenkezo iranyban.  baleset volt, osszes sav lezarva.  olyankor sokra mesz vele, meg ha egy ora tartalekod is volt.

 

egyszer meg par honapja valami tanker karambolozott (de az lehet, hogy az M11 volt, STN fele, nem az M1) kiomlott valami szmotyi az autopalyara, full lezartak egesz delutan es ejszaka, mert ujra is betonoztak.

 

ha ilyen esemeny nincs, akkor azt lehet mondani, hogy az M1-rol leterve az utepites nem sokat befolyasol a kozlekedesben, a netto menetido regebben masfel ora korul volt a victoriatol, igy en gep indulas minusz harom oranal indulnek el legkesobb.  vonattal a menetido kb 1 ora alatt tud lenni a kings X-rol.

Előzmény: R2R (100541)