Törölt nick Creative Commons License 2014.09.02 0 0 11611

Nemfruska.
Nagyon rendes az az illetö,hogy engedélyed kérte. Azoknál a fotóknál, azt mind te csináltad ? Nagyon szép képek.


Már jó ideje olvasgatok forumokat fürjes témákban és feltünt hogy szinte mindig ha valaki verekedére panaszkodik ott hely változtatás történt. Ugy látszik stresszelnek az úk helyen. Talán az otthonuknak tekintik azt amit megszoktak vagy csak hiányzik nekik. Valószinüleg badarság ami eszembe jutott. Lévén,hogy madarak valoszinüleg látnak szineket és jó a látásuk. És mégegy amiről eddig nem olvastam a fürjek esetén. A madarak, de legföképpen amelyikek tudnak repülni,hogyan találnak haza a fészkükre ? Nem pusztán a szemükre hagyatkoznak. A galamboknak van, feltételezem a fürjeknek is van egy speciális érzékelésük. Egyik az hogy a madarak többsége lát ultra ibolya tartományban és érzékelni tudják a föld gravitációs mezejét.
Igy talál haza a posta galamb szinte bárhonnan. Én azt feltételezem a fürjek számára ezeket az ingereket elzárja a kalitka és ez zavarhatja öket. Nekem ha végre lesznek fürjeim, kifogom próbálni azt hogy a helységbe ahol lesznek, rakok szines tájképeket.
Akár csak kézzel festet szines fal firkákat. A másik pedig az az embernek is szüksége van napfényre, igy jutunk D vitaminhoz. Hogy a madaraknak is szükségük van-e rá azt nem tudom, de azt feltételezem hogy igen.Ugy hallottam vannak olyan villanyégök amik a napfényt imitálják. Van valakinek tapasztalata ilyen villany körtével ?
A gravitációs mezöröl eszembe jutott még valami. Van kórházi föorvos aki készitett egy,... ö. nevezzük matracnak. Ez elektromágneses mezöt generál. A föorvos irásában az is benne van hogy a napjaink emberének a megváltozott gravitációs mezö sok problémát okoz. Betegséget, streszt, meg ilyeneket. Azt irja a lebetonozott város, a földben és körülülöttünk lévö elektromos vezetékek is megzavarják ezt.
Azt is irja nagyon sok betegséget lehet kezelni, gyógyitani ezzel az elektromágneses matraccal. És például az ürhajósoknak ez problémát okozott az ürben, a gravitációs mezö efajta hatása.
Én valami ilyen okok körül keresném azt hogy miért verekednek a fürjek. Biztos van más is,de szerintem ez is benne van.