Törölt nick Creative Commons License 2014.09.01 0 0 10921

Sziasztok,

 

Sajnos újként csatlakozom hozzátok.:-( Nyár elején beállt a nyakam, és fájt a hátam.  3 hétig szedettek velem Afflamin fájdalomcsillapítót, mindenféle gyomorvédelem nélkül. Múlt hét hétfőn elkezdtem fulladni, amikor már nem szedtem 4 napja az Afflamint. Ijesztő volt, rohantam a háziorvoshoz, aki kiírt laborra, EKG-ra, de a laborban rosszul lettem. Bekerültem az Uzsoki sürgősségijére, ahol aztán kizártak minden nagyon súlyos betegséget (embólia, mellkasdaganatok, infarktus stb.), és tökéletes vérképet produkáltam. Adtak Frontint és Controlocot, mert a gégetükrözés kicsi femaródást mutatott. Hiába kérdeztek a tünetekről, az Afflamin elnyomta. Na azóta már van minden: gombócérzés, szorító mellkas, hátfájás, szegycsont mögötti fájdalom, gyomorszáj bizsergés stb. De a legrosszabb a légszomj, főleg fekvő helyzetben, de ülve, állva is, teljesen kikészít. Érdekes, hogy futásnál nincs légszomj, a mozgás jót tesz.

 

Salvus vizet vettem, Neurosan port, Protexin IBS-t, és Mezym Forte-t az emésztés segítségére, mert a Controloc jól belassította. Borsmenta teát kortyolgatok még napközben, ezt jónak érzem.

 

Nem akarok belenyugodni ebbe, mert teljes életminőség romlást eredményez. Mindent meg fogok próbálni, így várok ötleteket, elsősorban alternatívokat.

 

Köszi,

Cat