Flagstaff Creative Commons License 2014.08.31 0 0 21011

Hali!

 

Mintha halványan derengeme hogy beszéltünk hátsó ajtóra díszlécrögzítő mütymürüttyökről. Ezeket végül megkaparintottad csak én nem voltam még értük, vagy mi lett a sorsuk? :-)

Bár ha meg is vannak max elhozom őket mivel őnagysága szíveskedett inkontinens lenni hűtőfolyadékügyilegből kifolyolagosságilag. Mármint elpukkant a vízhűtőm ami már amúgy csepegett kicsit dehát tartotta benne a lelket a hűtőtömítő. Egészen péntek délig. Amúgy sem voltam mókás kedvemben de annyira nem hogy ezen képes voltam mindenféle csúnyákat mondás nélkül felülkerekedni. :-)

Megrendelve már meg lett még akkor frissiben az új hűtő, még nyár elején kérdeztem az árát és negyven feletti kárt jósolt a telefonban az illetékes elvtárs mivel van olyan szerencsém hogy már a drágábbik hűtővel szerelték.

Remélem idehaza a ház előtt némi alapszerszámozottság birtokában (krovakészlet, csavarhúzók, kulcskészlet, kalapács) ki tudom cserélni a hűtőt. Így ugyanis nem nagyon tudok a műhely közelébe menni vele vontatni meg nincs hangulatom kormányszervó és fékrásegítés nélkül a vizet pedig baromira folyatja így nem indulok el vele 5km-re se.

Előzmény: Bácsika-csa (21005)