Hajnali szellő Creative Commons License 2014.08.31 0 0 221767

Hogy mi szúrja a szurkolók szemét, már ne haragudj, de az nem vehető komolyan. Az összes ősbarcást ki akarta már nyírni a fórumlakók többsége, talán az egy Init kivéve. „Messi nem fut eleget” szerű idiotizmusok, Xavi takarodjon, meg hasonlók. Volt kemény  Piquézés, Valdesezés, Alvesezés, Busizás  stb, stb. A szurkoló szubjektív, valakire rá kell kennie a viszonylagos sikertelenséget. Így járt Martino is. Mindig a kevéssé szimpatikus személyiségek szívnak.

 

Nem „kellett” visszavásárolni nagy pénzért, senki sem kötelezte erre a klubot. Puyolék húzgálták rá még arsenalos korában a Barca mezt. Közkívánság volt, hogy visszajöjjön, még akkor is, ha most erre nem akartok emlékezni.

 

Hogy tavaszonként teljesítménye „szétesett”, szerintem túlzás, viszont kivétel nélkül minden kulcsjátékosunknak voltak/vannak gyenge időszakai, legfeljebb nem köthetők  évszakokhoz. Egyébként ebben mi lehetett az edzők szerepe? Formába hozni, abban tartani szakmai kérdés.

 

Hogy jól járt e a klub azzal, hogy elment? Szerintem nagyon nem, de ezt majd az idő eldönti. Ha nem jönnek be a változások, a drukkerközösség úgyis megtalál majd valakit, edzőt, játékost, akár lesz köze a sikertelenséghez, akár nem.

Előzmény: Attika30 (221730)