melegfilmfelirat Creative Commons License 2014.08.31 0 0 306

DM-ben találtam egy étrend kiegészítőt (fénykép mellékelve róla) Manner Aktív a neve... kicsit meglepődtem az első kapszula után. Aztán ajánlottam egy két haveromnak, ebből az egyik igen széles vigyorral konstatálta a végeredményt, egy másik ismerősöm viszont nem tapasztalt változást. Szóval ez is ember függő ezek szerint.

 

No de... szóval tényleg van benne valami (nem szeretném véletlenül sem, hogy bárki reklámnak tekintse ezt) 999 Ft egy doboz, és 30 kapszula van benne. A saját tapasztalásom: Nem szedem minden nap, mert van hogy elfeledkezem róla, és akkor akár hetekig sem szedem. De utána első alkalommal mindjárt kettőt is...

A lényeg, hogy mindenképpen kaja után vedd be!!!!! Kétszer egymás után éhgyomorra vettem be, és komolyan mondom azt hittem hányni fogok, és addig pocsék volt a bélésem amíg nem ettem. Szóval kaja és utána a kapszula.

A kapszula bevétele után kb 1-2 órával érdemes sok folyadékot bevinni a szervezetbe (én azt figyeltem meg, hogy a sima víz valahogy jobban segíti a termelést, 1,5-2 liter víz /nap persze lehet több is).

 

Ami érdekes, hogy már 2-3 óra elteltével is képes növelni a dolgot, kb. 8 óra a kapszula beszedése és akció között és dupla mennyiség összejött :)