Tomeg Gizella Ágnes (GÍ) Creative Commons License 2014.08.29 0 0 4100

http://www.siriusalapitvany.hu/cikkek/t/ivartalanitasi_akcio.htm

 

 

Ivartalanítási akció!2014. augusztus. 26. kedd, 21:17

Ivartalanítási akció újra az érdieknek a Sirius Alapítvány szervezésében!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy Érd Megyei Jogú Város Civil pályázatán nyert összegből folytathatjuk ivartalanítási akciónkat az állattartó lakosság kutyái és macskái számára, melynek célja, hogy a felelős állattartás jegyében minél kevesebb állat szülessen feleslegesen, csekély gazdihoz jutási eséllyel. Ma Magyarországon több millió és egyre több kóbor állat él utcán éhezve, szenved biztos halálára várva sintértelepeken, többségük emberi felelőtlenség áldozatai. Minden megszülető kisállattal nő a túlszaporodás miatti halálesetek száma! Nem beszélve az ivarzással járó veszélyekről, betegségekről, balesetekről!


Ne higgyen a rémhíreknek; állatvédő szervezetek százai tudják bizonyítani, hogy az ivartalanítás az egyetlen jó megoldás!
Ha Ön eddig csak magas ára miatt nem tudta megoperáltatni kedvencét, most, a Sirius Állat- és Természetvédelmi Alapítvány segítségével jelentős kedvezménnyel veheti igénybe az akcióban részt vevő állatorvosok szolgáltatását, mivel az akciós díjon felüli összeget átvállaljuk.

Az akció 2014. augusztus 28-tól 2014. szeptember 30-ig tart.