.:(gabor):. Creative Commons License 2014.08.29 0 0 54235

Használ valaki kétlépcsős azonosítást a PayPal-en? Működik egyáltalán? Most próbálom beállítani, de nem találom a menüben. Leginkább a  mobiltelefonra SMS-ben érkező kódos megoldás érdekelne (Mobile phone security key), nem pedig a fizikai kódgeneráló kártya (PayPal Security Key). Végigolvastam a PayPal Security Key FAQ-t, elméletben már nagyon megy, de a gyakorlatban nem találom, hogy hol lehetne beállítani. Akár kártyát is rendelnék, de arra meg azt írja, hogy "The Security Key is currently not available. Please try again later."

Köszi.


A magyar posta oldala meg perpill: "Oldalunk jelenleg fejlesztés alatt áll. Kérjük tiszteljen meg bennünket látogatásával később!"

Ha fejlesztés alatt állna, akkor fél órával ennek az üzenetnek a megjelenése előtt nem "The page cannot be found. The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable." hibaüzenet lett volna látható a böngészőben. A posta meg megtisztelhetne engem, hogy nem néz hülyének, ha összeomlott a rendszerük.