Bandos Creative Commons License 2014.08.28 0 0 26566

Szia Magic,

 

Fili partja szerintem most rendben van. A superior oldalnál végig van homokos part, egyes helyeken kimondottan széles, a 75-85 között kicsit keskenyebb, de még ott is tűrhető. Mi most az 56-os bungiban voltunk, és nagyon jó volt az a környék, de ha a legszebb részre kérdezel rá, akkor az szerintem most a 60-70 közötti bungik. De jó volt az a rész, ahol Casady-ék voltak, a 100-110 közötti rész. A medencét most nem mosta alá a víz, mint 3,5 éve, a legkeskenyebb részen is legalább 5 méter, de általában inkább 10-15 méteres homokos part van előtte, persze attól is függően, hogy apály van vagy dagály.

A másik oldal, a deluxe oldal is jó végig az ottani bungik előtt, 1-től ha jó emlékszem a 22-ig.

Ami nem igazán jó, az most is a sziget keleti oldala, ahol a 113 fölötti villák vannak, 125-ig elvileg vendégvillák (többszőr is sétáltunk arra, egyikben sem láttam vendégeket, szerintem most oda nem is helyeztek senkit), fölötte pedig az ottani menedzsment és az európai személyzet (búvár oktatók, stb.) villái. 

Sajnos most is elég sok koralltörmelék volt a parton, de azért simán be lehetett menni a vízbe mezítláb is, nem feltétlenül kellett vizicipő.

 

Ja, és NAGYON JÓ VOLT ÚJRA OTT!

Visszatérő vendégekként az érkezéskor kaptunk egy üveg vörösbort, gyümölcskosarat, és egy tetszés szerint választott estén pedig egy romantikus, gyertyafényes, tengerparti vacsorát. Még egy plusz "újítás" is van, ami korábban nem volt, minden érkező vendég kap a balinéz masszőr hölgyektől az érkezést követő percekben, egy kb. 10 perces nyak és váll masszázst, ami nagyon-nagyon jól esik a hosszú utazás után!

 

Ha jól számolom most Filitheyo-n 3:3 az állás közöttünk, de remélem hamarosan beelőztök minket!

 

Bandos

Előzmény: Magic11 (26548)