arabesq Creative Commons License 2014.08.28 0 0 83

Te is azt felejted el mint oly sokan, hogy nagy a veszélye az ilyen sarlatánságoknak, pl a betegek egy része nem fogadja el a hagyományos kezelést s belehal abba, hogy nem kap normális kezelést.

"Dr" vargha és az immunotic (és még sokan manapság) sarlatánok, efelől túl sok kétség nem lehet. Olvasd el a tapasztalatokat azoktól is, akik mostanában jártak (bajor imi esete kapcsán)  vargháéknál.

 

Nyugaton pl. sok országban betiltották már az olyan eszközöket mint pl. az immunotic. Túl sok volt a haláleset amiatt, hogy a betegek nem fogadták el a hagyományos kezeléseket. Minden sarlatán cég (vargháék és az immunotic is) rendelkezik egy "hívő" táborral. De ez nem oszt nem szoroz.

Tedd fel magadnak a kérdést: miért nem végeztetett soha "dr" varga klinikai teszteket pl. agydaganatra a "módszere" kapcsán? Talán azért, mert a talpmasszázs nem gyógyítja az agydaganatot...sok dolgon persze segíthet a talpreflexológia, (ebben nincs vita köztünk) de speciel azon betegségek nagyobb részén nem segít, amire "dr" vargháék alkalmasnak tartják. A profi kommunikáció miatt azonban képesek sokakat megtéveszteni ezek a sarlatánok manapság, és sokan áldozatul esnek is ennek a hitnek. A hívőket pedig felhasználják ezek a sarlatán cégek marketingeszköznek. Talán ez a legdurvább...amikor Grósz Károly is bejelentette, hogy meggyógyították, majd 4 hónapra belehalt a rákba amiből "dr" vargha állítólag kigyógyította..

 

Tedd fel magadnak a másik kérdést is: minek hazudozik a dr-i címeiről és diplomáiról? S minek hazudozik annak kapcsán, hogy okirathamisítás miatt elitélték? Egy komoly "tudós" minek kamuzik ekkorákat?

Megpróbálja hülyére venni a hatóságokat és a közvéleményt is...sokáig sikerült is, de ma már nem fog sikerülni.

Előzmény: lesi fotós (82)