GPS Creative Commons License 2014.08.28 0 0 76001

 

Nekem 1:1 ben ugyanez az alapgépem van - vagyis a 10,8 V-os, nyél-akkus, ugyanezekkel a paraméterekkel - mínusz a levehető tokmány.

 

Egész nyáron nyúztam - rendkívül hálás, erős gép, kifogástalanul működik az akkukapacitása minden normális munkavégzésre eddig bőven elegendő volt.

 

(Pl, egyszer 16 darab hosszú csavart kellett vagy 8-szor ki-betekerni mindet - mert próbák voltak - de az akku nem ment át sárgába, pedig az nem volt kis meló.)

 

A 20 Nm-t ne is feszegessük - maradjunk annyiban, hogy az marha-sok kézből-dolgozáshoz.

 

Pl. gipszkartonozni (fej felett) meg különösen ideális a nyél-akkus gép - mert érezhetően könnyebb mint a "puttonyos" - amelyiknek a nyél alatt van kívül a behemót akksija.

 

Mindent összevetve: én azt tanácsolom, hogy bátran vedd meg, nem fogsz csalódni.

 

Még tán annyit a tanácshoz, hogy vigyél magaddal egy bármilyen egyenes fúrót - ott fogd be a tokmányba és győződj meg, hogy szépen fut-e?

De korán menj ám a Lidlibe vasárnap - mert ezek nem szoktak ám a polcon rohadni sokáig. Mondjuk errefelé úgy 10:00 óráig szokott tartani a készlet :-)))

 

Apropó Bosch: a lakókocsi szomszédomnak az van - ipari fajta. Párhuzamosan használtuk a két gépet.

Meg kell mondjam, hogy kb. ugyanazt tudta mind a kettő semmilyen különbséget nem véltem felfedezni.

Persze, az vagy 40 rugó volt és bizonyára jobban bírja az ipari megterhelést.... nó de ezért cserébe jóval nehezebb és testesebb is. No meg az ára, ugye.

.

Előzmény: Busmann02 (75987)