van_Persil Creative Commons License 2014.08.27 0 0 7077

Megtudhatnánk végre, hogy miért volt olyan fontos számotokra megszüntetni a hozzászólások pontos idejének megjelenítését?

Ha ennyi fölös kapacitásotok van, hogy ilyen dolgokra ráértek, akkor ugyan miért nem próbáljátok megjavítani azt, amit meg kellene?

1) iOS alatt a gyorstörlés ahelyett, hogy  a törlö"gomb" tartós "lenyomásakor" pár karakter normál sebességü törlése után egyszerre több karaktert törölne, még a normál sebességü, karakterenkénti törlésnél is sokkal lassabb, tehát érzékeli, hogy valamit tennie kellene, de richtig a helytelen dolgot teszi. És igen, teszteltem, kizárólag ezen a fórumon müködik rosszul, más oldalak hasonló alapú, formázható, szerkeszthetö szövegbeviteli ablakánál tökéletesen müködik, és igen, többször jeleztem, a "rám hallgattok"-nak is.

2) iOS alatt ha be akarom illeszteni egy hsz-ba egy másik hsz direkt linkjét, akkor hiába bökök rá a "láncszem"-re, felugrik ugyan a közvetlen link, de nem tudom kijelölni másolásra, mivel a hsz fejlécét másolja kizárólag. Szintén többször jelezve, "rám hallgattok"-nak is.

3) Milyen dolog az, hogy csak úgy tudok hozzászólni, ha elöbb kitörlöm az elözményeket?

 

4)Nem lehetne olyant csinálni, hogy a 20. perc lejártát valamilyen módon a kedves fórumozó tudtára hozzátok? Visszaszámlálás, villódzó valami az oldalon, miegymás. Sokmindenki idegei lennének kevésbé strapáltak, elhihetitek.

Előzmény: |en| (7070)