naox Creative Commons License 2014.08.27 0 0 15432

Elképesztően súlyos vádakat fogalmazol meg hallomás alapján:

"És soha nincs elég idő, érdeklődés a munkavédelemre. és mindig van aki nagy legény, hogy ő mindent bír. Nem lenne szabad emberek életével teljesen feleslegesen játszani."

Egyszerűen elképzelhetetlen, hogy egy egyetemen ne legyen idő a biztonságtechnika részletes megtárgyalására. Elképzelhetetlen, hogy a gyakvezér hagyjon bárikit is "emberkedni". Az meg egyszerűen sértő tahóság, hogy egyetemi oktatókat azzal vádolj, hogy "mások életével játszanak".

Az, hogy mit, hogyan oktatunk vegyész hallgatóknak egy nemzetközi konszenzus része, és komoly szakmai kérdés. Nemzetközi folyóiratok foglalkoznak vele. Az én ismereteim szerint mind a dimetil-szulfát, mind a diazometán belefér, míg a benzol nem. Meglehet, sőt meg kell a kérdést vitatni, de alapvető elvárás a szakmai tényekhez, a nyugodt érveléshez, és az emberhez méltó hangnemhez való ragaszkodás.

Igazából csak kétféle megoldást látok a problémádra:

a) higgadj le, és beszéljük végig nyugodtan, tódításoktól mentesen, nem csapkodva a problémáidat. Ugyanis azt gondolom, hogy nagyon sok dologban tévedsz.

b) menj el a rendőrségre, és tegyél feljelentést, mert az, amiket megfogalmaztál (mások életével játszani) az bűncselekmény, amiben nem egy fórum az illetékes, hanem a rendőrség.

----------------

De azt a buta, alaptalan hangulatkeltést, amit félinformációk alapján névtelenül, és a névtelenség mögé bújva teszel, azt itt fejezd be légyszíves.

 

Nem akarlak elzavarni, de ez egy szakmai fórum, ahol nem elfogadható az, hogy az adott szakmát elhivatottan, magas szinten művelő oktatókat bűncselekményekkel vádolsz.

Előzmény: schopper (15426)