Törölt nick Creative Commons License 2014.08.26 0 0 10041

Az embert mindig érik meglepetések. S bizony, a lányok nem angyalok. Ezt sokszor tapasztalhatjuk.

Kevés az olyan nő, aki élete folyamán nem inog meg egy-egy csábítóbb férfi próbálkozásra. Sok férfi úgy gondolja, hogy az Ő felesége a hűség és a konzervatív erkölcs mintapéldánya. Meg különben is nem kívánja a szexet, még az is lehet, hogy frigid. Aztán lehet, ezeknek a férfiaknak addig jó, amíg ezt így hihetik. Megvan a családi békesség, mindenki azt kapja, amit szeretne. Így vagy úgy ... :)

Húgomék a lassan 20 éves lányukról azt hiszik, hogy bár fiúzik, de talán még mindig szűz. Közben az az első kalandján már réges-régen túl van, és a legjobb barátnőjével több sráchoz is járogatnak fel csak úgy, kefélgetni. No érzelem, no szégyenlőség, maximális igények és a tudása annak, mire van szükségük. Ha megtetszik valaki a csajnak, az lazán lepippantja vagy dug vele egy jót. Ahhoz képest, hogy a leányzó finoman szólva is egyszerű lélek (nagyon buta és ordenáré a stílusa), de a srácok imádják és körberajongják. Hiába na, a mindig nedves punci hatalma! :) Húgomék meg nem vesznek észre ebből semmit! Hasonlóan, mint sok férj a feleségénél... Sokaknak meg nincs mit észrevenniük! Mert a feleségük valóban hűséges hozzájuk.

 

Úgy hiszem (bár a hitnek tényleg magánügynek kéne lennie, és a templomban a helye), én tényleg megbízhatom a páromban, talán pont azért, mert bár vannak elvárásaim és rigolyáim, de tudhatja, ha idegen férfival akarna valamit, a lehetőség adott... Bár jobb szeretném azt, sőt mondom úgy hogy elvárom, hogy ez a jelenlétemben történjen meg... hathatós közreműködésemmel. :)

Az őszinteségfaktor nagyon fontos minden kapcsolatban!

Bár nem biztos, hogy jót tesz a lehetőségeinknek, hogy az elkövetkező években minden évben pár hónapot messzi távolban kell lennie a munkája miatt.

 

"magamról kis infót is kiadni rizikós, ki él vissza vele...kis infó nem infó, visszaélni tudhat vele a másik- ha ffi hiúságában sértve érzi magát, mert kiesett a kiskosárból-, viszont arra nem elég, hogy én biztos legyek benne, bízhatok a diszkrécióban és nem él vissza vele."

 

A kis infó is infó. Ez így van. Ezért kell meggondolni azt, hogy miféle fotót rak fel az ember a netre, hogy kivel-mit oszt meg, és hogy kiféle-miféle emberrel kezd.

A legcélravezetőbb pont ezért olyan emberrel kezdeni, aki már csak azért sem él vissza semmiféle tudomására jutott információval, mert őneki saját magának is van vesztenivalója azzal, ha másnak kellemetlenséget okoz. Például nős, vagy olyan a munkahelye, ahol nem díjaznák a dolgait. És a megismerkedés követően bár megvan a kölcsönös bizalom is, ám mindenki be van biztosítva egy hallgatólagos status quo által.

 

A swinger klub tényleg a dugásról, a húsról szól. Tök jó dolog, kellemes a hangulata, és izgalmas meg minden, de valahogy túl személytelen, rideg, "ipari"a szememben. Nekem kicsit több kell ennél... Nem akarok álszenteskedni, mert láttam jópár olyan nőt, akit ismeretlenül is szívesen megszeretgettem volna, de mégis, a lelkem egy kicsit ennél többet kíván. Szerintem öregszem és egyre szentimentálisabb vagyok? Lehet. :)

Előzmény: filodom (10035)