albamama Creative Commons License 2014.08.25 0 0 340457

http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH7Qj1EsyH5rjn2.gameID_9318-E-10-5.compID_qMRZdYCZI6EoANOrUf9le2.season_2015.roundID_9318.teamID_.html

 

Például azért kellenének figurák, mert ha megnézed a legutóbbi meccs boxszkóréját, akkor láthatod, hogy a grúzoknak HAZAI pályán 16 hármaskísérlete volt, nekünk meg 25!!!  - idegenben, olyan pályán, ahol most játszottunk először, 8000 ellenszurkoló előtt. Ki is hagytunk a 25-ből 18-at - többet, mint amennyit ők ráemeltek. Persze ha nincs centerjátékunk, nincsenek pl. üres elzárások, nincsenek figurák - akkor marad a dobálózás. Azért abban egyetértünk ugye, hogy nem mindegy, hogy egy megjáratott labdát elzárás után szinte védő nélkül dobsz el, vagy uccsó mp-ben kényszerből? A grúzok tanultak az itteni vereségből - négyen pióca módra embert fogtak, Pacsúlia meg szépen beállt a gyűrű alá egyedül zónázni. (Pontosan azt csinálták, amit Fradétől is vártam volna az albánál - ehelyett Somogyit mindig kivitte az embere a hármasvonalhoz - kaptuk is a betöréseket.)

Én azt látom, hogy a cseheknél, grúzoknál is éppen olyan fehér emberek vannak, egyszerre öten a pályán, mint nálunk. Valamit mégis jobban csinálnak. Senki se születik NBA, v. Euroliga játékosnak, de mint láttuk nekik nem derogál a válogatottban játszani.

Novicki számtalanszor megcsinálta, hogy teljes NBA szezon után ment válogatott meccseket játszani.

Szóval csűrhetjük-csavarhatjuk ezt a témát, megfelelő módszerekkel, reformokkal lehetne fejlődni.

Előzmény: Willie_3 (340445)