filodom Creative Commons License 2014.08.23 -1 0 10028

Semmi hajhúzás, semmi erőszak..hagyja, sőt, aktívan tesz is az ügyért.

Attól, hogy nem akarod látni, szemellenzőt veszel fel, mert így tanítottak az illemre, ilyet nem szabad, attól még a te szolidabb(nak hitt) verziódban is a kedvedért tenné...mert ugyebár, nem akarja most, aztán, ha végül majd engedne, ugye nem azt gondolod, gyökeres pálfordulás, és magától rákap az idegen faszra? "Na jó.." alapon enged az elvárásodnak.

Ha ismerkedve, ha megkérdezed őt is, melyik pali a szimpatikusabb (lényegibe' melyikkel "fáj kevésbé"), vagy sem, ha lekáderezett, ha idegen, és a swinger szabályai és a hely adja a biztonsági hátteret, ha gumival, ha nélküle, ha kikötve az ágyhoz, ha "szabadon" "önszántából" tesz-vesz, ahogy neki "jólesik", ha egyszer csak veled akart eddig, lélekben erőszaknak engedés, a másik akaratának elfogadása..

Hiába próbálod a megszokott kis világ szabályaihoz, normáihoz igazítva "normális"-nak mímelve tenni, végülis egy téma, csak árnyalatok vannak.

 

Más téma, mikor egy pár mindkét tagja közös érdeklődéssel és felfogással swingerezik.

 

Idegen csajokkal voltál már így?

Ez megint nem az asszony részén vet fel felfogásbeli problémát, amit tisztázni kell előbb, hanem nálad...

Más csajokat lenéztél, semmibe vettél, csak hús voltak? Semmi tisztelet, vagy bármi nem volt benned irántuk? Ha ilyenben van egy csaj, máris ilyen szinten távolságtartó vagy? Sőt, elutasító?

Ez a neveltetés kérdése, te nem tudtál még megszabadulni tőle, újragondolni, átrételmezni a dolgokat, de közben azt már érzed, a vágyak teljesen mást hajtanak, mint a ránk erőltetett "erkölcs"...ebből a kettősség...

Ne sértődj meg, de privát szervezésben, bármennyire "vadnak", perverznek, akárminek is tűnik az én verzióm, ha csak a külsőségeket látja valaki, olyan eleve nem lehet partner, aki még ezen a dilemmán maga nem lépett túl...akkor közben lenézné, magyarul szarba se venné a nőm, és ez az, amitől megalázó lesz a dolog. Nem szűz mária, nem kell tagadnia a vérét, az ősi késztetéseket, az alaptermészetét, jó neki ha birtoklom, és ha "ribanc", és ha nem játssza meg magát, és ezért más élvezheti, és ebben a feelingben sokkal nagyobb élményt ad másnak, mint egy sima szex mással, akkor azért becsüljék, tiszteljék. Ha ribancnak nevezem/zik, az elismerés, és ne sértő szándék legyen.

Szóval itt a baj, más csajjal lehet ilyet, de nálad a fejedben, szerinted, a te nejeddel ilyet nem...akkor addig nem is lehet majd, sokkal empatikusabbak a nők, mint sejted, előbb érzi, tudja, mit érzel ebben a kérdésben, mint te magad. És nem fogja magát és a kapcsolatot kitenni annak, hogy majd őt is úgy tekintsd esetleg, ha megtörtént, mint azokat a csajokat, akikkel nem vállalsz közösséget, 3 lépés távról kefélsz velük.

Ez az érem egyik oldala.

A másik...ha már a hajhúzás és erőszak ellen szólsz, nyilván nem így kellett azokat a csajokat sem belerángatni...vagyis hajlandóak voltak. Vagyis, jó volt nekik is...vagy több pasival szexelni volt jó, vagy megfelelni egy valamilyen elvárásnak, ami nekik fontos volt- mindegy, nekik épp mi a motiváció, a pasi, aki beleviszi őket, vagy az, hogy "minden" pasi őt akarja, minden pasit izgat..mindenkinek jó vele.

Eddig gondolom tiszta a logika, hogy azoknak a csajoknak ez jó volt és nem kicsit jó. 

Akkor kérdés, a nejedtől miért sajnálod? Ő nem érdemli meg? Ő nem lehet olyan, mint azok a csajok, ha neki úgy más és másképp lehetne jó, jobb, több?

Hát had legyen már kurva...

Igen, az, mert ettől a szótól félsz, azok a csajok azok, de a nejed nem...

Régi mondás, ne menjen kurvának, aki nem szereti, ha baszogatják...

Tegyél rendet a fejedben, mert egyik oldalról előbújt az ősi ösztön, vágy, amitől már tudod, izgatna, de közben a felfogásoddal ütközik. Hiába cselezel, finomkodsz fantáziában, hogy ne tűnjön annak, ami, csak sokkoló lesz a realitás, ha esetleg megtörténik, hogy mégsem olyan rózsaszín mázzal kent lenni a történet.

Amíg te nem fogadod el, ilyen alkalmakkor levethetitek a szokások nyűgjét, és ő szuka lehet, a szukád, ribanc, akinek jó "minden pasival", akit "bárki megkaphat, aki ott van" (ez elv, a tény, más, hogy csak ketten vagytok pasik), jó neki csak úgy dugni valakivel, magáért a promiszkuitásért, keveredésért, hogy akkor veled is, másikkal is ugyanúgy dug, és nem szeretkezik, és nem csak veled, de a másik pasival sem szeretkezés, konkrétan a másik pasi jól megbassza a feleséged...aki felszabadult ribanc módra élvezi a faszt, ha ezt így nem tudod te elfogadni, addig kár is erőltetni felé az elfogadást. (a szeretkezés és baszás közt más a különbség, nem csak, hogy lassabban csinálják és nem olyan intenzív élmény ;-) )

Előzmény: Törölt nick (10025)