Siemens113 Creative Commons License 2014.08.22 0 0 410732

Dísz lenne egy flirt nyíregyi személynek?

 

A jó kérdés szerintem az, hogy hol lehet a legoptimálisabban felhasználni, jelen körülmények között.

 

A következőleg betervezett 50 darabos motorvonat-megrendelés is feltehetően ugyanott fog landolni Bp. elővárosban, S-Bahn viszonylatokon.

 

Igen erre jó esély van. A 2-es villamosításával kelleni fog, a maradék meg a 30,70,80,100,120. Ezzel viszont remélhetőleg felszabadul egy adag posta amivel a hugyosokat selejtezni lehetne végre. (onnan ahonnan muszáj). Mondjuk én ebben nem azt látom hogy a regionális forgalmat akarnák szándékosan elhanyagolni (még ha a következmény ez is lehet) hanem azt hogy itt lehet a legtöbbet kihozni az eszközből.

 

Dísz lenne egy flirt nyíregyi személynek? Lehet. De azoknak az utasoknak is kell valamit mutatni a vasútnak, mert lényegtelen a néhány millió pest elővárosban szerzett utas, ha azon kívül közlekedésben ugyanennyit vesztünk.

Ez így van. De attól, hogy posta Bhv kocsikat adsz a vonalra és nem flirt-öt azért ezek az utasok nem fognak eltűnni. Kell egy legalább elfogadható minőséget nyújtani (ezt én a hugyosok fölött eggyel, a postánál húznám meg) és ebben a legoptimálisabban felhasználni az eszközöket.

Előzmény: Lovrin (410729)