nagypapi Creative Commons License 2014.08.20 0 0 15639

Lehet, hogy nem is kéne mást, mint az egyik önkori dolgozóval végignézetni és összeíratni az elmúlt évek közmeghallgatásain felmerült, elhangzott  igényeket.

Látatlanban: útépítés, járdaépítés, közbiztonság biztos szerepelt köztük. Ami pedig nem: többszáz új munkahely teremtése.

A városvezetésnek elsősorban a városlakók közvetlen problémáit kellene megoldani, nem pedig olyanokat ígérgetni, amiket - bár hangzatosak - nagy valószínűséggel nem fognak tudni teljesíteni. Ha pedig közben csendben mégis munkahelyteremtésen munkálkodnak, és sikerrel járnak, az csak plusz, ami 5 év múlva nyilván sokat fog a nyomni a latba.

Felmerült az iskola: szvsz a szülőket elsősorban nem az izgatja, hogy a közoktatási intézményt ki működteti, hanem hogy milyen színvonalú az oktatás, milyen kötelező órákon kívüli elfoglaltságot tud az iskola biztosítani, milyen közegben tanul a gyereke és milyen eséllyel pályázik majd olyan középfokú oktatási intézménybe, amelynek segítségével az életben majd boldogulni tud. Hogy ki fizeti a villanyszámlát, a pedagógusokat, ki jelöli ki az igazgatót, az sokadlagos.

Szvsz