fürj999 Creative Commons License 2014.08.18 0 0 11483

Sziasztok

Régen jártam erre, sajnos kissé fárasztó nyaram volt. ( nem nyaralás) Ma pihenő napot tartok és visszaolvastam jó csomó hozzászólást, de olyan mint régebben. Van aki elfogadja a tanácsokat, van aki tudja mit kell tenni, de azért megkérdezi, hátha valaki mást mond mint elötte. 

Szerintem ezeknek nem kell válaszolni, max 1 X és nem észrevenni, mert a régebbi topik lakók, tudják ebből volt már, hogy meg akarták szüntetni is ezt a topikot. Tehát nem veszekedni, hanem túl lépni azon aki nem szimpatikus nekünk.

 

Hát igen a mai fiatalság nem szeret olvasni (csendben megjegyzem, nem is tud ) Anno az internet elött is volt élet ! Olvastuk a sajtóból szakkönyvekből, Ismerős útján levelezésből ( ami postafordultával min. egy hét).

 

Én nem játszom netes játékokkal,mert nem tudok, igaz időm sincs nagyon rá. Vén fejjel, pedig nem is akarok. Ez a fiataloké.

 

A volierben, mindenhogyan le kell nyírnod a füvet, mert a fürjek nem eszik le, ill. nagyon keveset, mert ők magevő madarak.Inkább jól bujócskálnak a füben és a tojást széjjel tojják a volierben. Nem fogsz megtalálni egyet sem :-)

Előzmény: Törölt nick (11482)