Odin Master Creative Commons License 2014.08.17 0 0 9108

Sziasztok,

 

elindítottam a kályhát, de nem kapott elsőre időben benzint. (Thermotop C). A leírások alapján valószínű error lock out -ba került.

 

Erre találtam egy leírást, hogyan lehet törölni ezt, végre is hajtottam a folyamatot, de nem működött, végül lehúztam a kályháról a fő tápkábelt (amin a +12V -ot kapja) és bekapcsoltam óráról, majd 3 másodperc múlva visszadugtam, amire elindult magától és elkezdte egy idő után a benzinpumpát is működtetni, begyújtott. 

 

Ami furcsa volt, hogy begyújtott, majd visszavette az AC-t, és megint megpróbált begyújtani, megint sikerült neki, melegítette a vizet rendesen, de mivel nem nagyon keringette a vizet, ezért lekapcsoltam az órával (1533), lehűtötte magát, és kikapcsolt.

 

(Furcsa volt, hogy a vizet a próbapadon gyönyörűen keringette, amíg nem indult meg a kazán, ezek után lassabban, ez normális?)

 

Innen nem tudom megint rávenni arra, hogy elinduljon az AC, elindul keringetéssel, kis szellőztetéssel, majd gyors szellőztetésre kapcsol és lekapcsol kb, 2 perc alatt. 

 

A kályha jó, megbízható, előtte jól ment, szerintem és rontottam el valamit.

 

Tudnátok segíteni, hogy még mindíg lock outban van, vagy megint, és onnan hogyan tudom kivenni? 

 

Elsőre azt rontottam el, hogy vele akartam a benzint felszívatni, de az idő kevés volt neki, nem tudtam, hogy kézzel kell felszívatni, de egy injektor teszterrel gyorsan 2 Hz -es jellel felszívattam a benzint.

 

Köszönöm a segítséget!

 

(feltöltöttem z error lockout reset procedúrát , amit követtem.)