Feriba51
2014.08.17
|
|
0 0
103064
|
Sajnos az a helyzet, hogy kevered a fogalmakat.
Egy-két kolléga és én "egymenetest" csinálunk, de ez nem egylépcsős, amiről Te beszélsz.
Nálam a cefre főzésekor 65-70 foknál kezd csurogni és lemegyek 40-45 fokig. Aztán kikapcsolom a csepegtetést és kifőzök némi farokvodkát is (néhány helyen utópárlatnak is nevezik:-)))). Ilyenkor leesik 30 fok alá és engedem 10 fok alá, tovább már unom a helyzetet és leállok.
Nekem nincs tálcám csak "cseppek" szintjén rektifikálok. Tehát a szavaiddal élve az én "tálcámban" kicsi a szint, azért lehet olyan sok aroma benne:-))))
Jó nedűt!!!!
|
Előzmény: gabor0036 (103034)
|
|