zitti76 Creative Commons License 2014.08.06 0 0 10907

Engem 2011-ben műtöttek. Ha visszaolvasol megtalálod, hogy nekem nagyon rossz tapasztalatom volt a műtéttel kapcsolatban. Most elvagyok(néha egész jól, ezzel már kiegyeznék ha így maradna), de panaszaim vannak amivel megtanultam együtt élni, és elfogadni, de a pantoprazolt azóta is szedem napi 1x40mg. Én hét éve szedem a ppit, nélküle 2-3 nap múlva sokkal rosszabb, pedig próbáltam abbahagyni. Most nyáron tudtam max.2 napot kihagyni, megpróbáltam a 20 mg-osat de elmentünk nyaralni és persze mindent össze ettem-ittam és szinte éreztem, hogy a nyelvem és a torkom szétmart lett, így visszatértem a 40 mg-ra. Én azért mentem el a műtétre, hogy ne kelljen életem végig szednem a gyógyszert, nem jött be:(

Persze ha nagyon súlyos a helyzet, akkor lehet, hogy elkerülhetetlen a műtét de legyél nagyon körültekintő, hogy hol és ki végzi.

Tartom a kapcsolatot két műtött fórumtársunkkal, és az egyiknek reoperációja is volt, de nem hozott megoldást, és sajnos még rosszabb az állapota. A másik is panaszos, és mindketten szedik a ppi-t.

Tehát mindenképpen jól gondold át az esetleges műtétet.

Előzmény: Ria56 (10906)