attamatta Creative Commons License 2014.08.05 0 0 20021

Érdemes volt erre a topicra rátalálnom, és kinyitni a számat. Már csak azért is, mert a másik fél is olvasgat errefelé, bár ahogy mondta, régebben írogatott is, így hamar rájött a dolgokra....

Valóban nem "kötelességük" tenni a szellőzőről, de állításuk szerint mindig megemlítik, és a szerződéseikben az ügyfél döntését rögzítik. Nálam ez kimaradt, és pont azért, mert kalkuláltak vele, ergo be kellett volna rakni - de mégsem történt.  A felmérési lapon szerepel, ezt írtam alá, a végső szerződésből és jótállási bizonylatból azonban kimaradt ennek részletezése, csak a "szükséges szerelvények" kifejezés olvasható - ami esetemben a szellőzőt takarja. Azonban nem az összes ablakot érinti, csak 2-t, azaz 4 szellőzőt fizettem ki korábban.  A fájdalom-díj nem a belső ajtók cseréje lett (ennyire "kemény" nem vagyok, hanem a maradék 1 ablak 2 szellőzőjének ingyenes beépítése a többi 2 ablak utólagos pótlásai mellett.

Szóval nyertem....Nem 100e-t ugyan....de mégis csak ennyit. Visszanyertem a pénzem (65e)+ jackpot!

 

Köszönöm mindenkinek a szíves észrevételét és noszogatós szándékú élcelődését, bár ezek nélkül is megtettem volna a lépéseket, de így ösztönözve voltam...:))

 

Szóval ez most tényleg kemény....

 

:)))))))

Előzmény: attamatta (19996)