hamvasat Creative Commons License 2014.08.04 0 0 22727

Sziasztok Rotások!

 

Már korábban igyekeztetek segíteni egy elgyötört Robi 55-el kapcsolatban, ami végül annyira kikészítette az idegeimet, hogy lomtalanításkor kiraktam, végül egy ismerős vitte el :-)

 

Azóta a szüleim mini Honda rotakapájával kínlódok, ami pöpec gép, de nem erre való. Igaz, hogy egyelőre nekem csak 200 m2-re kell egy rotakapa, ami még orvosolható lenne kézimunkával, de géppel csak jobb lenne.

 

Szóval nézegetem a gépeket, de még továbbra is erősen laikus vagyok. Azt már megtudtam a fórumból, hogy pl. egy Honda motoros, szentkirályi alvázas gép nem rossz. Ilyesmiket nézegetek és találtam több hírdetést, ahol új, vagy szinte alig használt gépeket kínálnak elég mélyen az új ára alatt. Ez nekem gyanús. Léteznek ebből esetleg hamisítványok is? Itt egy konkrét masina, amiről csak annyit tudni, hogy 5,5 lóerős honda motoros gép és csak pár órát ment. Láttok ezen valami furmányt? A baj, hogy nehéz összehozni a transzportot, mert 800 km-t kéne utazni érte, de pont ott a közelben laknak rokonok, akik elhoznák, én meg majd valahogy hozzájutok.

 

Légyszíves mondjatok véleményt. 80eFt-ot kérnek érte...

 

 

Segítségetek előre is köszönöm, üdv: hamvasat