hul Creative Commons License 2014.08.04 0 0 126906

Azokkal értek egyet, akik arról a tapasztalatról számolnak be, és én is, hogy a szállások túlnyomó része év elején elkel. A nagyon jók, amiket ajánlottak egymásnak, akik visszatérnek stb. Ezek sokszor nincsenek a netes kínálatban sem, és attól is versenyképesek az árak, hogy időbe foglalnak, kézről kézre adják a szállásadót. Nem lehetetlen találni szállást a helyszinen, alkuképes is lehet, de a szerencsefaktor itt nagyon bejátszik. Nem egy emberke nagy mellénnyel lemegy és kap egy rakás ..rossz helyet, megvan a véleménye. Vagy azért mert nem elég tiszta, nem jó helyen van, v. nulla a szolgáltatás, bútor stb. 

Higgyétek el, a mesés parti apartmanok, közvetlen vízkapcsolattal és kellemes házban, heti ágyneműcserével, meg házigazda halvacsikkal nem kapható a "jó napot! van kiadó szobája?" szöveggel. 

Vagy épp csak akkor, ha lyuk adódott a foglaláson, esetleg piszok nagy mázli :-) 

Összegezve, azok közé tartozom, akik gyerekkel, gyerekekkel indulok és nagyon megnyugtató, ha tudom mire megyek, mit kapok, és nekem le van foglalva. Jó érzés egy éjszaka után megérkezni és tudni, hogy nem kell még koslatni utána. 

Rengeteget mentem ad hoc, párommal és nem volt probléma. De egy idő után más a feltétel, hagyjuk mindenki a maga módján intézze.

 

Előzmény: jerolim (126900)