htibor Creative Commons License 2014.08.04 0 0 410327

Baracska  - – A település általa látott gondjait szedte csokorba levélírónk. A felvetett ügyek egy részéről megkérdeztük a polgármestert.

 

“Szerepel a levélben, hogy a MÁV állomás EU kompatibilis, vagyonokat érő, felújított részén hülyére lehet fagyni, fülcimpáig elázni, az ember lelkét kifújó szélben álldogálni. Sőt, ehhez tartoznak a visszatérő kerékpárrongálások a tárolóban, az új parkolóban az akkumulátorok, kerekek, dísztárcsák eltűnése. Kamera nincs.

A polgármester egyetért azzal, hogy nem szerencsés az állomásuk kialakítása. A vonat fönt áll meg, az állomás ötven lépcsőfokkal lentebb van. Az állomás a MÁV arculati tervei alapján épült. A parkoló és kerékpártároló olyan helyen van, amire senki nem lát rá. A kerékpártároló kap új világítást, de egyebet most nem tudnak tenni. A MÁV-nak jelezték a gondjaikat, ám többet nem tehetnek. A belügyminisztérium kamerapályázatán nem nyertek.”

http://feol.hu/hirek/sarga-villogoval-oldjak-meg-1637729

 

 

Rendszeresen késnek a vonatok a Budapest-Székesfehérvár vonalon és a balatoni járatokon. Ezek a késések elérhetik a 60, sőt a 120 percet is. Olvasóink kérdéseit juttattuk el a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóságára.

http://feol.hu/hirek/minel-gyorsabb-annal-lassabb-1637770