tgwh8 Creative Commons License 2014.08.03 0 0 73595

pajaci

Luxust vagy átlagosat? :D én kb. a középkategória alját mondanám, nem 40m2, de nem is 400m2, csak 100m2 :D azt mondom, cirka 600e. És ezzel máris úgy indulsz autót venni, hogy vagy több, vagy kevesebb. De én úgy szeretném megnézegetni a házakat, hogy lássam a dollárjeleket. Persze ha van kiszemelt, arról akár móricka-ábrát is adok.

Mivel semmi tippem nincs, így nekem ha azt mondjátok, hogy 100m2 minimum 100e, maximum 200e, az már egy kézzel fogható összeg.

 

Korundos

Olyant nem tudok nézni, nem is akarok. Ha egy pl. 15 éves ház olcsó, az valamiért olcsó.

Másik terv, hogy jövőre nézünk egy drágábbat, de akkor is ott lesz a kérdés, mennyibe kerül a víz-gáz-csatorna vezetékek cseréje, illetve milyen esetben ajánlottak ezek. Mert abban biztos lehetsz, hogy nagyon kevés az olyan eladó ház, ami jó helyen van, jó állapotban, és a tulajdonosok felújították részben vagy egészében...

Teszem azt van 7 ház, ami árban és fekvésileg megfelelne. De ha csak minden 10-et újították fel, akkor elég kevés az esélye, hogy minden kritériumnak eleget tesz.

Másik dolog, hogy konvektoros fűtés van nagyon sok helyen, és mi ehelyett szeretnénk majd vegyestüzelésűt, méghozzá minél előbb. Tudom, hogy nyílászárót meg szigetelést kéne rajt előszőr cserélni, de ha annyi pénzünk lenne, akkor már építkeznénk...