horika_ Creative Commons License 2014.08.02 0 0 410299

Köszönöm a válaszokat.

 

@A Zsóti:

 

A kutatás keretei és erőforrásai nem teszik lehetővé azt, hogy a több ezer választási ígéret mindegyikéről egy alapos szakpolitikai elemzést írjunk. Mivel ez az ígéret ("Fejlesztjük az elővárosi vasutakat") semmi konkrétumot nem tartalmaz, a teljesüléséhez annyi elegendő, hogy valamelyik vonalon érdemi fejlesztésre sor került.

 

A választási ígéretek egy kis részének a teljesülése (főként, ami a jogalkotásban nem nyilvánul meg) csak úgy ellenőrizhető, ha szakmabéliekhez fordulunk ÖTLETEKÉRT. Természetesen nem a nicknevek lesznek lehivatkozva, de a fórumban kapott információk olyan kiindulási alapot jelentenek, amin már el tudok indulni, utána tudok nézni. Így pl. most a ceglédi vonalnak fogok utánanézni - de csak olyan mélységben, hogy mikor, milyen fejlesztés történt, és milyen értékben. (Tehát szó nincs teljes körű, alapos elemzésről, mert nem ez a célunk.)

 

(Legutóbb a jégcsarnokok építésére vonatkozó ígéret ügyében kerestem meg egy jégkorongos netes oldalt, és tőlük is kaptam olyan tippeket, ami alapján fel tudtam göngyölíteni az ígéret teljesülését.)

 

Még egyszer köszönöm a válaszokat.

Előzmény: gysevic (410296)