krisztababa Creative Commons License 2014.08.01 0 0 126805

Én is ezt tapasztaltam, viszonylag egyszerűen sikerült apartmant találnunk vasárnapi érkezéssel - pénteki hazaindulással, sajnos meló miatt csak 5 éjszakát tudunk maradni, ezért az eredetileg tervezett Mlini, Baska Voda, vagy Makarska környéki szállásokat elvetettük, s a jól bevált, szeretett Biogradunkba megyünk vissza. :)

A tulaj néni e-mailen keresztül nagyon aranyos, az apartman teljesen felszerelt, közel van a tengerhez (bár nincs kilátás), s el lehet már foglalni akár délelőtt 11-től is, 5 fős (mi most csak hárman megyünk), 68 EUR/éj klímával, wifivel, grillel, adóval, mindennel együtt.

Mi is általában éjjel indulunk Budapest mellől, és igyekszünk legkésőbb napfelkeltére elérni a határt, kb. hajnal 2-3ra terveztük az indulást. A viamichelin által adott időhöz + 2 órát szoktam hozzáadni (pihenések, tankolások), ez szokott a reális lenni, de mi az 1.4-es kocsival nem megyünk 120-130 felett. :)

 

Most olvastam egy friss cikket, azt hiszem, a Metropolban, hogy statisztikák szerint visszaesett a horvát tengerpartok foglaltsága, jó eséllyel lehet találni foglalás nélkül is szabad apartmanokat - ahogy azt sokan írtátok is itt.

Előzmény: hul (126803)