Törölt nick Creative Commons License 2014.07.30 0 0 126752

Szerintem is kár volt.

 

Off, de csak mert olasz:

 

Olaszországban volt egyszer hogy egy olyan apartmant akartak adni nekünk ami kritikán aluli volt, de sajnos itthon be volt rá fizetve valami 2 kiló. (5 főre, és jó helynek tűnt)

Már azt hittem nyaralásnak annyi, megyünk haza, de ekkor ránéztem a lányom, a feleségem meg a fiam végtelenül csalódott arcára, és bepöccentem...

 

Visszamentem az olasz irodába ahol a kulcsot kaptuk, lökdösődve előrementem a 40 méteres sorban, (a drága jó taljánok turnusváltáskor is ugyanúgy sziesztáznak, ezért volt a tömeg)  és nem túl ékes németséggel, de elég jól érthető hangsúllyal és gesztikulációval tudtukra adtam hogy ez így egy nagy Scheisse!!

 

Kétszer azt mondták hogy ez van, ezt fizettük, tárogatták a kezüket...  egyre morcosabb lettem, és láss csudát, harmadik nekifutásra mondták hogy O.K., van másik plussz 200 eurot kéne ráfizetni a 7 éjszakára ötünknek.

Mondom rendben, nézzük meg! 

Olyan apartmant kaptunk ami a város full-full központjában volt, egy autóút választotta el a tengerparttól, szinte vadiúj minden, abban az évben még nem is volt használva! Bingó! :-) Később mikor nézelődtünk jobb apartmanházat egyet sem láttunk.

(a másik 4 kilométerre volt a központtól, és 1-re a parttól, lelakott szar) 

 

Szóval érdemes próbálkozni, és ott helyben kell reklamálni.

Hallottam a sorban olyan hangokat (magyarok) hogy majd otthon beperelem az irodát, meg ilyenek... gondoltam magamban akkor jobb lesz?? Nyaralás nuku, hazamegyünk pereskedni? Mi értelme van, ha esetleg helyben meg lehet oldani a dolgot?

Én nyaralni szerettem volna, és így aztán sikerült is. Itt:

  

 

ON

 

Az utolsó kép ontopik, mert a távolban kivehetők az Isztria hegyei is. :-)

 

Az olasz vonal miatt elnézést, egyáltalán nem reklám, azóta sem voltunk ott, a partját sem szeretem igazán, a horvát százszor szebb és tisztább. 

 

 

 

Előzmény: ShadowMAN007 (126751)