Minusz- Creative Commons License 2014.07.28 0 0 16363

vundergraf:
Igen, ezzel mind tisztában vagyok, ahogy  azzal is amit nudli11 írt, hogy a kereskedő simán kekeckedhet bármiért, még ha ez jogtalan is, és akkor rohangálás, idegesség, van vele, legrosszabb esetben fogyasztóvédelem, stb. Ráadásul még plusz 14 nap (max, de a gyakorlatban ezt ki szokták használni) mire a pénzt is visszaadják.


nudli11
"Szivattyú indít, NYITOTT CSAPPAL.

- ha nem fogy el a víz, órákon át, mérd meg egy ismert űrtartalmú vödörrel, és egy stopperrel a vízmennyiséget. Ebben az esetben NEM SZÁMÍT A NYOMÁS !! Ez az érték, ha 30-40 liter, akkor minden ok. Ha sokkal kevesebb, lehet kölcsönkérni a szomszéd szivornyáját, mert a Te szivattyúd a szúk keresztmetszet. ( 10 éves!! )

- ha elfogy, zárj a golyóscsapon, amíg folyamatosan üzemel. Ezután megint stopper."

A jelenlegi szivattyú szűk keresztmetszet lesz, mert a tulaj csinált olyat hogy 3/4"-os slaggal(lehet egyszerre kettővel is) éjjel-nappal locsolta a vizet a vakondtúrásba (mondjuk a vakondok megmaradtak, de a földet biztos jól meglocsolta :D )
Amúgy kösz az ötletet, így legalább meg tudom mérni hogy mennyi vezet ad, csak még mindig ott tartok hogy akkor erősebb szivattyú kell. :D
Mindegy, végül csak az lesz hogy webshopon meg lesz véve az a Pedrollo, aztán reménykedünk hogyha nem jó akkor visszaveszik :)