Elter János Creative Commons License 2014.07.27 0 0 15608

Szomorú, hogy így látja.

 

Nem csak én látom így, hanem az általam meghallgatottak döntő többsége.

 

Ez előző években boldog-boldogtalan fürdőt fejlesztett, aztán - kevés kivételtől eltekintve - jól bele is buktak a projektekbe.

 

Éppen ezért nekünk a kevés kivételben lesz a helyünk.

 

Aztán ott van Önöktől pár kilométerre a ceglédi gyógyfürdő. Nem hinném, hogy lenne pénze az önkormányzatnak, hogy olyan léptékű fejlesztést valósítson meg, ami akár csak minimális konkurrenciát is jelenthetne nekik.

 

Nem gondolom, hogy ilyen irányba kellene gondolkodni. Nyilván itt egészen más profilt kellene kialakítani.

 

Miért kell minden városba éppen gyógyfürdő???

 

Nem hiszem, hogy Pilis ebben gondolkodna vagy éppen Monor. Nyilván a külföldiekre kellene bazírozni.

 

Tényleg nem lehet másban gondolkodni? Egyáltalán, készült valami tanulmány, költség-haszon elemzés ezzel kapcsolatban, vagy csak az "elképzelésig",. ígéretekig jutottak?

 

 Persze, csak éppen egy íróasztal mélyén pihen.

 

Szvsz lennének még más fejlesztési lehetőségek Irsán is, a nyári szabadegyetem szervezésétől a napelempark létesítéséig (csak séróból írtam). Gondolkodni, ötletelni kellene, esetleg meghirdetni a városukban egy közös brainstormingot erre. Biztos vagyok benne, hogy lennének lelkes helyiek - főleg a választások előtt. :-)

 

Hogyne volt ilyen már több is.

Magam még 1998-ban azt javasoltam, tegyünk két nagy táblát „ Gyógyfürdő „ felirattal és nyíllal a négyes két oldalára és aszfaltozzuk le az utat. Gondolkodni a legkönnyebb, na de tenni???

Előzmény: nagypapi (15605)