Nick389 Creative Commons License 2014.07.27 0 0 154091

Nem gondolom, hogy boszorkányüldözésnek, vagy összeesküvés-elmélet gyártásnak minősülne, amit írtál, mint ahogy azt sem, hogy tőlünk nyugatra csak grál lovagok foglalkoznak órákkal. Ahogy a kínai órás írásomban utalta rá megnéztem pár

egyértelműen/rejtetten kínai cég oldalait, illetve olyan német cégekét is, akik kínai caliber-t tokoznak és amit leírtál azt inkább a kínaiaknál tapasztaltam, a németek korrekten leírták, hogy mi a szitu. Abban viszont "biztos" vagyok, hogy ha német állampolgár Németországban céget alapít, akkor tisztában van vele, mi jár a "fogyasztó megtévesztésére alkalmas"

esetén, vagy ha nem és belefut, akkor egy életre megtanulja. Nem a swiss made-re gondolok, ott ekzaktak a kritériumok, hanem pl. a swiss company-ra. Ez inkább a latin régióra lenne jellemző Európában, bár itt sem szeretnék általánosítani.

Egyébként sem egy nagy forgalmú cégről van szó, egy ilyen botrány eltüntethetné őket a piacról. És utánuk nyúlhat az esetleg újonan alapított cégbe is.

 

Viszont mivel én sem a falvédőről jöttem, azt is el tudom képzelni, hogy nem akarnak az ETA-nak tejelni a legnagyobb volumenben használt caliber-nél és "okosba" próbálják megoldani a dolgot...

Előzmény: Wreck Diver (154089)