i perseguitati_ Creative Commons License 2014.07.27 0 0 339971

Nem megbántva a szolnokiakat, de Ádinak az ACB ligában is több lehetősége lenne, ha a Laboral Kutxa (és ő is) úgy dönt hogy nem folytatják a közös munkát.

 

A Kutxa az utóbbi hetekben több élő szerződésű játékosa (Nocioni, Jelinek, Hamilton) még érvényes szerződését is felbontotta (közös megegyezéssel), és a magas szekcióját teljesen megújította. Nocioni, Hamilton és a szinte biztosan távozó Pleiss helyére jött a 21 éves lett Davis Bertans a Partizántól, a szintén fiatal grúz Tornike Shengelia az NBA-ből, és az eddig a nemzetközi élmezőnyben kissé ismeretlen francia Kim Tillie a Murciatól.

 

Ádám sorsa és jövője alapvetően  két ember további sorsától függ a Laboralnál: az egyik maga a mester, Sergio Scariolo, akit ugyan egyértelműen lapátra akarnak tenni, viszont kirúgni nem olcsó mulatság, nem is jutottak vele eddig dűlőre ebben, így ad abszurdum még az is lehet hogy úgy marad, hogy nagyjából már senki ( a játékosoktól a klubvezetőkig) nem dolgozna vele együtt szívesen ott...

A másik Fernando San Emeterio, neki van még egy éve a szerződéséből (korábban ellentmondásos volt hogy 2011 nyarán 3 vagy 4 évet hosszabbított, de már tudjuk utóbbi a valós), viszont bruttóban még legalább 2 millió euróba kerülne a Baskoniának a megtartása, így San Emeterio és Scariolo maradása nagyon könnyen a Bilbaóhoz hasonlóan padlóra vihetné a klubot.

Szóval még várni kell, ez nem is kérdés.

Előzmény: Törölt nick (339966)