malazs Creative Commons License 2014.07.24 0 0 46832

Félreértesz. Nem a 20 perc számít, de a 7-8 óra már igen. Busszal elérni a VIE-ből induló gépet ugyanannyira lutri mint a csatlakozást elérni, de ez pl igaz nekem is ha BUD-ról kell induljak.

 

Nyilván azonos ár esetén a szervezett út talán garantáltabb, bár az se feltétlen,de nem is ez a lényeg.

 

Kifelé pl a Pegasussal ha nem éred el a 2 órával később induló gépet, akkor van még egy ami késő délután indul, így arra tesznek mert megváltottad a teljes útra a jegyet és nem rajtad múlt a csatlakozás lekésése. Visszafelé kicsi rá az esély hogy lekésd, mert van rá 3órád, így még akár egy órás gép késés is belefér az 50perces úton ;-)

 

Igen- igaz valóban a visszaút hajnali keléssel jár, valaki vagy ezt vállalja inkább, vagy Bécs esetén a 6órányi buszozást (mondjuk én talán ezt gyűlölöm a legjobban) Vagy áldoz picit többet és Pestről megy a Turkish-el, ez esetben visszafelé sincs hajnali kelés. Viszont ha nem kapkodod el, akkor szerintem már októberben látható lesz hogy némileg alacsonyabb lesz az ár is a Turkishnél, mint írtam kb 90-110 nappal az utazás előtt szoktak a legolcsóbbak lenni, természetesen kivéve a kiemelt időszakokat.

Előzmény: ayt2012 (46831)