SzPetya06 Creative Commons License 2014.07.23 0 0 58648

Sziasztok!

Szerelvényt szeretnék venni de sajnos nem tudom, hogy pontosan milyet kell és ebben szeretném kérni a segítségeteket. A helyzet a következő:

 

- A hálószobámban a világítás úgy van megoldva, hogy egyszerre két helyről lehet kapcsolni a mennyezeti lámpát DE az ágy mellett lévő kapcsolónak úgy kéne kinéznie mint egy csillárkapcsoló. Az egyik felével a falikart lehet kapcsolni a másikkal pedig a mennyezeti lámpát - a mennyezeti lámpa nem csillár hanem sima. A kérdésem az lenne, hogy az ágyhoz a legrand valena családból milyen kapcsolót kéne vennem?

 

- A kisszobámba szintúgy egy csillárkapcsoló kinézetű kapcsoló kellene de ott csak simán az egyiknek a mennyezeti lámpát kéne kapcsolnia a másiknak pedig egy falikart. Igazából ugyan az mint a fentebb írt csak mindegyik egy helyről kapcsolható. 

 

- Az előszoba viszont kicsit trükkösebb - számomra. A helyzet ott a következő: Három helyről lehet kapcsolni az előszobai világítást de az egyik helyen szintúgy egy csillárkapcsoló kinézetű kapcsoló kéne mert ott van egy szekrényvilágítás is. Ide milyen kapcsolókat kéne vásárolnom? 

Előre is köszönöm a segítségeteket! :)

Üdv

P