nistelrooij Creative Commons License 2014.07.23 0 0 83233

Hírek:

 

Mivel LA Galaxy persze Beckham is ott van:

 

 

Chicharito csatlakozott a túrához, Powell is elindul miután kisebb sérülés miatt nem mehetett velük múlt héten. A denveri AS Roma elleni meccsen akár már játszhat is. Wilsonnak az ujjával van gondja ő úgy tűnik kihagyja a túrát. Az új fiúk Shaw és Herrera élvezik a túrát, nem volt még ilyenben részük.

 

Van Gaal ismét utalt rá nem hiányzik neki és a keretnek a sok utazás és a jetlag, az LA dugó miatt késett is kicsit a sajtótájékoztatóról. Woodward megnyugtatta jövőre rövidebb túrát szerveznek.

 

A játékosok hozzáállásával nagyon elégedett: "Talán azt hiszik egy új edző mi mást mondana, de tényleg elégedett vagyok. A figyelmük az edzői utasításokra kiváló, lássuk a teljesítményük is az lesz."

Azt is mondta mindenki tiszta lappal kezd nála, mert ő csak úgy látta őket, hogy a korábbi edzők utasítása alapján. Most meg akarja nézni az ő módszereire ki hogyan mozog, játszik, hogyan reagálnak a parancsaira. Ezért a ki jön, ki megy transzfer kérdést így passzolta, egyelőre ismerkedik a kerettel.

 

Bemutatták az idegenbeli mezt: hát mit mondjak, fehér.

A jövő évi túránál már Van Gaallal együtt fogják megszervezni, a kért két Desso pálya Carringtonban már készül. (kb. másfél millió font)

 

Woodward ismét megerősítette a pénz nem akadály, Van Gaal szemezhet a célpontokkal. Ahogy beszél ügynökökkel és játékosokkal a United továbbra is United, szóval nem aggódik, hogy a 7. hely miatt ne tudnának top játékosokat igazolni. Ő nem akar senkit rátukmálni Van Gaalra, ő a menedzser, ő dönt a keretről. Woodward az Olympiakos vereségről megtartott egy képet emlékeztetőnek. Most reméli Van Gaal visszaállítja a csapat auráját, ami elveszett tavaly. Első éve mint CEO megpróbáltató volt, ideális esetben egy évet Fergie-vel dolgozott volna. (szóval semmi újdonság, az a kilátástalan görögországi meccs pecsételte meg Moyes sorsát)