Tolcsvai Creative Commons License 2014.07.21 0 0 1748

Kedves Fórumozok.

 

Tolcsvai László vagyok 65 éves.

Előre leszögezem nem vagyok sem orvos, sem pap, sem hitterítő.

Azoknak szeretnék segíteni, akik krónikus prosztata gyulladásban szenvednek vagy bakteriális alapon vagy baktérium mentesen. Most nem akarom a prosztatagyulladás fajtáit és tüneteit elemezni, de aki ebben szenved az nagyon jól tudja, hogy ez egy alattomos betegség.

Főleg idősebb korban, de már sok fiatal is szenved ebben a megbetegedésben.

Hogy mi okozza ezt a betegséget arra vannak feltételezések, de sajnos ezek is csak tapogatózások a sötétben. Az orvostudomány gyakran széttárt karokkal áll ezen probléma előtt sok esetben nem tudják ezt a betegséget véglegesen meggyógyítani.

Nos röviden az én problémámról és arról, hogy hogyan sikerül ebből a betegségből kigyógyulnom.

Sokaknak szeretnék tanácsot adni, akik komolyan veszik ezt a betegséget.

Nálam fél évvel ezelőtt kezdődött a probléma a szokásos tünetekkel.

Alhasi fájdalmak, herefájdalmak péniszfájdalom stb. Két urológiai vizsgálaton vettem rész ahol semmit nem találtak nálam, sem baktériumot sem vírust. Vizelet, vér teljesen normális volt. Mikor az urológus végül is tanácstalan lett, azt mondta,hogy  krónikus baktérium mentes prosztata gyulladásom van , ami ebben a korban már majdnem normális. és hogy egész életemben gyógyszeres kezelésre lesz szükségem. A másik urológusnál ugyan ez volt a helyzet, ö pszichoszomatikus megbetegedésre fogta a dolgot.

Nesze semmi fogd meg jól. Higgyétek el az orvosok tehetetlenek ezzel a betegséggel szemben, főleg ha nem bakteriális alapú megbetegedésről van szó. Én nem törődtem bele a sorsomba és mivel szellemi dolgokkal is foglalkozom, elhatároztam, hogy teljes életmód változtatást fogok véghezvinni.

Már most előre leszögezem, aki ki akar gyógyulni ebből a betegségből, annak a feje tetejére kell állítania az egész életét, életmódot kell változtatni. Ez egy nagyon nehéz feladat mert mindent fel kell adnia az eddigi életéből. De mindenki dönthet vagy a régi élete vagy a gyógyulás. Mindenki döntse el melyik számára fontosabb. Most nem akarom részletezni mit is jelent az életmód változtatás csak röviden.

Három fő dolog szükséges hozzá. Az egészséges táplálkozás, a mozgás és a hit.

Mégpedig az Istenben vetet igaz hit.

Aki képtelen erre az nem fog kigyógyulni ebből a betegségből.

Én fél év elmúltával teljesen panaszmentes vagyok.

Nem eszem húst csak zöldséget gyümölcsöt és tiszta vizet iszom. Nem dohányzom, nem iszok alkoholt. Naponta egy órát sportolok, reggel fél óra futás este fél óra nordic walking. És ami a legfontosabb az Istenben vetett hitem. Ez ami azután végül is meggyógyított. Aki erre képtelen az rohangáljon inkább orvoshoz, az állapotában nem fog semmi változás bekövetkezni.

Természetesen, most csak dióhéjben írtam erről a problémáról, de szeretnék azoknak reményt adni, akik már lemondtak a reményről.