susmus00mk3td Creative Commons License 2014.07.21 0 0 9913

Gyakorlatban neked egy "epic" rendszerű adagolód volt fent, amihez volt pár szenzor és komputer vezérelte.  Most bosh mehanikus szívóé van fent /2 szál vezeték+1 bowden/, mást nem tesz fel senki, szóval hiába keresgéli az ember a gyári számok alapján.

Ha lejössz hozzám én itt helyben bérmentve beállítom neked, ha nem fizikai probléma van a rendszerben /amit erősen kétlek/. Előtte mész egy kört az enyémmel és még meggondolhatod :D

Egyébként motorkódból van tömérdek, de mind teljesen egyforma alapjában. 86-100-116 lovas létezik, a 116-osnak volt intercoolerje is és mindegyiknél komputer mondta meg mit tud.

Jó beállítással a 100 lovas teljesítményét kapod meg és pluszban meglepően agresszív is lesz.

Esetleg nézd meg difiden lévő lemez táblát /drótkefe szükséges/, ami egyik csavar alatt van van e egy olyan a számsorban hogy 4.56 vagy 4.11, később az is sokat számít milyen a difi. Itt egy helyi bontóban 20-25 közt már kapni, ha nem a hosszú van fent és tiédet is el lehet adni.

Egy biztos át kell nézni a féket és utána lehet tovább molyolni, miért megy rendesen. Leghamarabb azért, mert nincs hozzáálítva, csak feltették rá anno.

Előzmény: fogfutár (9911)