bárány b Creative Commons License 2014.07.21 0 0 8015

(Na mivan, letelt a bünti????)

(a14789=elemző999999; nem?)

 

Nem, nem azt mondta Sancibácsi, hogy nem tudja a választ!

Én úgy olvasom, hogy: tudja, de aki X@r dobálással fikázik másokat, annak nem akar X@r dobálós levelére válaszolni. Csak aki vádolja iszapbirkózással, annak a provokálásának nem ült fel.

 

Ha tudod, akkor lássuk a választ. Én arra szavaznék :)

Mert az előző válaszaid is alig értek fel a béka fenekéig! (a14..)

Mert kíváncsi volnék! Aszongya Sancibácsi, hogy nincs rögzítve a tömegkályha szabvány, amihez tartani kéne magát a Németnek, vagy a Kanadainak!

Szerinted van ilyen rajz, szabvány, miegymás.

Namost ami nincs, azt ugye bizonyítani nem lehet.Ő nem írhatja le, hogy miért nincs, ha nincs :)

Rád várunk, hogy linkeld mi az ami van. (Mert azt lehet)! Ha szerinted van, akkor lássuk! Egyébként meg a súlyod megközelíti a pillangóét! Hiába a nagy arcod, ha semmitudás van mögötte! Azt el kell ismerni, hogy profi szinten tudod mocskolni a szakembereket! Akik már letettek, bizonyítottak! Ajánlok én neked egy alkut. Pofa súlyba, vagy tegyél le te is:

-lássunk kályháidól képeket,

-adatokat,

-akár a szerinted létező kötelező paraméterekről,

-miegymás!

De fejezd már be itt a mások/topik rombolást! A romboláskritizálás helyett lássunk építő hsz-t!

 

 

Mert megjegyezném: nagyon szegényes a felhozatal hozzáértők körében!

Nyálverők bőven vannak, akik sokat beszélnek, de semmit nem mondanak (nem célzás: veheted találatnak is:)

 

- a másik még most teszi le a kályhás vizsgát, de már gömböcöt oktatna. Ki tudja hány referencia van a háta mögött.... Hacsak annyi nem, hogy Péternél segéd volt :(

-vagy semmi hozzá szólás, csak hirtelen feltűnik, kioktatva mindenkit. Évekig nem fórumozott. Referencia van, évekig semmi építő, vagy bármi hsz-s. Csak most oktat ki mindenkit, hogy nem kéne veszekedni, egyebek.

Engem az sem érdekel, ha veszekedve adják elő a frankót, csak mondják. Ne olyanok oktassanak hallgatásra, és normális hangvételre, (régi aktív fórumozókat);  akik mikor nem volt normális hangvétel, akkor is hozzászóltak.

Egy biztos, én tömegkályhát fogok építeni, építtetni! Amikor a lakás átalakítási, egyéb munkák ideje elhozza a dolgot. De van már némi fogalmam, hogy kitől kérjek, és kitől NE kérjek segítséget.

Ezen még lehetne alakítani. Csak nem handabandázással, és sértegetéssel lehet meggyőzni. Hanem érvekkel, referenciával, stb.