Rita2222 Creative Commons License 2014.07.19 0 0 2601

Szia Andrea!

 

Nekem idén április ota vannak a tüneteim, de még mindig nem diagnosztizálták. Iszonyatosan lassú ez az egész. Neked mikor kezdődött és hogyan?

Nagyon sokat olvastam azota a témában, azt tudom mondani profi vagyok. Jártam Vargháékhoz kb 1,5 honapig, de nem javult sajnos. Nekem úgy indult, hogy szo szerint egyik naprol a másikra égett a homlokom, az egész arcom aztán egyszer csak elment a könnyem és a nyálam-a nyálam közben valamennyire visszajött ill ingadozo, de lehet vele élni. Szoval változik. Viszont a nagyon nagy bajom, hogy azota nem tudok aludni, egyszerűen valami bizergál az agyban és nem tudok mélyalvásba menni. Neurologushoz járok, azt mondja az autoimmun lehet az ok és most vizsgálnak.

 

Ami nagyon fontos: olvasd végig ezt a topicot én itt bukkantam Boxerkutyára és Szebetielre- ő utobbinál is Sjögren tünetek voltak. Szoval azt mondjál állhat az egész mögött egy akár 20-30 éves Lyme fertőzés, egyszer csak kijön a vérbe és a test azt támadja tulajdonképpen. Egy orvos van, aki ezt vallja az Istenhegyi Klinikán, dr. Eszto Klára. El kell menni egy vérvételre, biztos ami biztos. Szerinte a Sjögrent tipikusan vmi ilyesmi okozza. Én szeptemberben megyek hozzá.

 

Irjál veled mi van!! Én se hittem, hogy a Lyme és az autoimmun téma így összeforr de a Lyme topicban is sok autoimmun beteg van, ezért ott is olvasgatok.

Előzmény: 1976BAndrea (2600)