krokidoki Creative Commons License 2014.07.18 0 0 2982

Jó reggelt! Vissza olvastam a bejegyzéseket és megnéztem a képeket , nagyon szép lett a lábad. Én 33 éves vagyok kettő gyerkőccel és a nyár a nyugisabb időszak a munkámban azért vártam meg ezt az évszakot. Már február óta tudtam az időpontot és így tudtam mozgósítani a nagyszülőket ,hogy nyaraltassák a gyerekeket míg én itthon henyélek :))  Ennek az eredménye az is ,hogy egy kieséssel túl akartam lenni mind kettő lábamon. Ill. a doki azt mondta ,hogy a jobb lábamat csak megfaragja mert nem olyan vészes , aztán belülről még sem volt túl jó állapotú így lett mindkettő vágva-csavarozva.

Valóban a dupla láb miatt kicsit nehézkes volt az első kettő nap de most azt gondolom ,hogy megérte. Ill. nekem a bal lábam olyan rég óta fájt és heti szinten gyulladt be , hogy már most megváltás az új lábam. kb. 26 éves korom óta odáztam ezt a problémát de a fájdalom olyan kellemetlen volt és meghatározta a minden napjaimat ,hogy most szántam rá magam. Ha tudtam volna ,hogy ez a műtét nem is olyan vészes tuti sokkal előbb rászánom magam.

Engem Székesfehérváron műtöttek , Dr. Szabó Gábor. Nem beszélt róla ,hogy meddig - hogy-merre .....annyit mondott , hogy 25.-én vár varrat szedésre , addig pedig pihenjek. Remélem az aug. második hétvégéjén már járhatok rendes cipőben , mert ez a kezelő cipő nem életem legszebb cipője :)) A doki szerint 6 hét után lehet vele dolgozni bár szerintem ez attól is függ ,hogy ki mit dolgozik. Ma reggelre kicsit hasogat az a csont ami a nagy láb ujj alatt fut a lábfejben . neked az szokott fájni?? küldök képeket előtte - utána állapotról.

Előzmény: LaurenC. (2981)