rézműves1 Creative Commons License 2014.07.17 0 0 101439

...ahogy Babar66 barátom is mondja, valamit nem igazán jól csináltál...azon gondolkozom, hogy vagy mi nem fogalmazunk elég világosan, vagy Ti kedves "tanulni

vágyó" fórum társaim, nem jól értitek, amit mi, az előző tizen-pár év elolvasása (meg pár tucat kérdés) után, egészen jól meg is értettünk...(és azóta is jól alkalmazunk)... ...valahol azt hallottam, hogy a tanár "kudarca", ha megbukik a diákja...

...nekünk is röstellkednünk kéne???...vagy a szöveg értelmezésetekkel van a baj??...

 

..."45-40 "tohonya" szakasz kidobásra kerül, aztán 30-ig mehet az utó a közepébe"...

 

...ez, már megbocsáss, de micsoda hülyeség...mi az, hogy tohonya szakasz... ezt hol hallottad???...meg hogy kidobásra kerül???...azt dobjuk ki, ami sz@r!!!, rossz ízű, rossz szagú, tehát elronthatja jó pálinkánkat...dehogy tohonya???...és utána még 30-ig jó jöhet???...biztos vagy Te ebben...mert én nem...

 

..."Általában jó cefréből készült alszesz esetén 75-nél már bátran válthatok középpárlatra"...

 

...ez is abszolút rossz értelmezése, az elő párlatról középpárlatra váltásnak...nem fokokhoz, vagy százalékokhoz viszonyítunk, hanem az "érzékszervi"

vizsgálógáshoz...

...szagolni-kóstolni és ehhez, házi körülmények között,  nagyon jó az "ÚN" öt-poharas módszer, amit igen könnyű elsajátítani és aki aki ezt megszokja, az nagyot nem tévedhet még az elején sem...és ez mind le van írva "zanzásítva" a Reggelink kiskátéjában...még csak nem is kell visszaolvasni tizen-évet...

 

 

 

 

Előzmény: Közönséges Nadály (101432)