hmsoft Creative Commons License 2014.07.13 0 0 409835

Egy kábeltolvajt ott hogy büntetnek?

Sajnos büntetőjogban nem (sem) vagyok járatos. :) Viszont én nem is a kábellopás felől fognám meg a dolgot (hiszen az "csak" egy lopás lesz, az adott értékre), hanem azt nézném, hogy mit tudok még ráverni a tagra úgy, hogy a bíróságon is megálljon. Egy kis vasúti forgalom veszélyeztetése, egy kis bevételkiesés a vasútüzemnek, ami valójában szintén lopás, csak már nagyságrenddel nagyobb értékű, mint pár méter kábel, és így tovább.

Mivel ott kevesebb a bűnözők joga

Te forgatod az Orosz Föderáció BTK-ját? Én még nem jutottam el idáig, de az ötlet nem rossz (a "mivel foglaljuk el maguknat a WC-n" témájára)... :)

ezért gondolom, már akkor kap egy kis nevelést, amikor még csak a rabszállítóban ül

A "nevelés" sokmindentől függ. Például attól, hogy ha már huszadszor kell kivonulnod ugyanabba a faluba, ugyanahhoz az öt családhoz, mert ugyanaz a társaság követte el már megint ugyanazt a balhét, és a folytonos kimászkálás miatt sosem tudsz befejezni egy rohadt fejezetet az Orosz Föderáció BTK-jából (a WC-n ülve), akkor persze hogy morcos leszel. És meg fogod találni a módját annak, hogy az illető véletlenségből elcsússzon egy felsővezeték tartóoszlop mellett - az oszlop meg ugye, az anyagánál fogva, kemény.

hm

Előzmény: v_peti (409823)