Törölt nick Creative Commons License 2014.07.12 0 0 125897

Tudom, tudom, ha kell akkor nagyon szar ha nincs bizti, le is kopogom hogy eddig nem kellett, tájékozódtam az idén is, de jó szokás szerint elmaradt a kötés.

Ilyenkor mindig az a sztori jut eszembe amit az egyik munkatársam mesélt: kivitték a nagyfatert is "horvátba" nyaralni, mert hogy lásson már tengert az öreg, erre a papa szépen belesétált egy süntelepbe... abban az időben egy márkáért húztak ki nekik egy tüskét a dokik, valami 100 márka körül taposott az öreg! :-D

Szia Hul!

Crikvenicán volt a szállásunk, de mivel nagyjából olyan idő volt mint itthon így aztán mindig máshol fürödtünk. Első napon 30 fok volt még, akkor Crikvenicán, utána sorrendben Rab Lopar (átúsztunk a kis szigetre a lányommal, jó kis élmény!), harmadik Krk Stara Baska mellett, aztán következő napon Baska, majd 1x egy nevesincs kis öbölben, végül még 1 Crikvenica.

A képen a Stara Baska felé vezető út melletti strand van, találkoztunk ott magyarokkal is, azt mondták hogy valami első tízben benne van ez a kis strand, de azt már elfelejtettem megkérdezni hogy milyen listán...

Egyébként tényleg gyönyörű hely. Végig álltak az autók az út mentén a hegyoldalban, sokan lemásztak ide fürdeni, pedig nem is annyira könnyű megközelíteni:

Előzmény: fvcc (125892)