Tom Freeman Creative Commons License 2014.07.12 0 0 31137

Sok minden. Te is észrevennéd, ha nem kötné le a figyelmedet kizárólag a dögös nő és a lóvé esete.

 

A pénz domináns szerepe egy párkapcsolatban a megismerkedés körülményeiben gyökeredzik.

 

Nem számít a pénz, ha:

- Az együtt felnövő gyermekkori barátok tini korukban a baráti kötődésnél erősebbet érzelmeket éreznek egymás iránt. Ők már jól ismerik egymás belső értékeit, ez lesz a szerelmi kapcsolatuk alapja és nem a pénz. Ehhez a macsó kinézet sem kell.

- Gimiben, fősulin megismerkedőknél sem a pénz az elsődleges szempont a kapcsolat elindulásakor, mert a leendő partnerek többnyire egy társadalmi kasztból valók és egyidősek.

- Internetes ismerkedésnél is inkább a kinézet a meghatározó. Netes reglapokon az anyagi helyzet feltüntetése ritka és nem is hinné el senki.

- A meglévő párkapcsolatban ha a férfi kölcsönösen viszonozza (vagy legalább is úgy tesz) a nő érzelmi vonzódását, ő még a csillagokat is lehozza neki és tőle telhetően maximálisan kielégíti a szexuális vágyait is és nem érdekli mennyi pénze van. Végtelenül leegyszerűsítve így működik a férfiaknak érzelgősnek tűnő női gondolkodás. Bizony, ha a nő nem kapja meg azt az érzelmi törődést, amire személy szerint szüksége van, az a kapcsi már a végnapjait éli.

 

Amiről te általánosítod a nőket, ahhoz megfelelő neveltetés, környezet és példa is kell. Sokszor előfordul, hogy a pénzre menő dögös nőci szeretőt is tart, hogy a jó szex is meg legyen a pénz mellett. Ez a kettős élet gyakran kiderül és az addig ügyesen taktikázó csinibaba átmenetileg gazdag pali és nagy farkú csődör nélkül maradhat.

 

Az ilyen lelkiismeretlen, érzelemszegény és számító plázacicák általában érettebb korukra egyedül maradnak csalódottan kiégve és elhasználva...

Előzmény: Csak Érdekel (31107)