körte51 Creative Commons License 2014.07.11 0 0 101207

Én leengedem 35 körülire és akkor mikor teli van az ember a különböző szagokkal ,illatokkal egy kicsit elfárad a szaglás is a végére ,nehezebben érzékel! Ahogy Feriba51 mondja és nagyon jól az utópárlat jobban jön ,jobban érezhető,ha a többi már gyengül az üres mérőhengerben ,vagy pohárban! 35 körül már van rendesen benne ,érzem amikor a friss pálinkát levegőztetem,kiöntök egy pohárkával visszaöntöm és szaglászom az üres poharat ,amikor arra járok,érezni rajta határozottan és viszont nem érzem annyira a főzéskor! Na de én azt tudom ,hogy ez a pici utópárlat eltűnik,besimul ,vagy ki tudja mi lesz belőle ,mire vége a levegőztetésnek én nem érzem! 40 -nél kellene elvágnom, de mindig sajnálom ! Érthető ,hogy aki 50 körül átáll utópárlatra  az még hasznosítja ! Még azt a kis előpárlatot is rakd bele ahol a elválasztod, a rézeleje után az még dobna rajta!

Előzmény: saklu (101203)