fvcc Creative Commons License 2014.07.11 0 0 125788

Fején találtad a szöget! :)

Tényleg vannak olyan emberek, akiknek semmi sem jó. Az adott pár a köv. évben horvátban volt, és nem rajongtak utólag sem.

    Pedig mi kell a boldogsághoz (jó nyaraláshoz)? Pozitív szemlélet, nem észre venni minden hülyeséget, a bolhát nem kell elefánttá fújni (ha van is).  Macska feküdt a napozó ágy alatt! - na és, neki is kell valahol feküdni. Ha meg nem tetszik, kergesd el, és felejtsd el. Mi meg kidobott, éhes kis állatot etettünk hazafelé, az útra készített kajánkkal. Egy ismerős a biográdi kempigből - szezon végén utolsónak mentek el - egy, pórázzal fához kötött kiskutyát vitt haza. Azóta minden évben hordja nyaralni magával.

    Bosszankodni a hülyeségeken max, 5 percig szabad :)   Víz, jó levegő, napsütés (néha az eső is belefér). Csolsztokot nem hordok magammal (méregetni a szállás - strand távolságát). Teljesen mindegy, hogy 2 vagy 800 métert sétálok-e a parton a kedvenc helyemig... Ha foglalt, kicsit arrébb megyek. (Az dühít, ha a holmimat - ha kint hagytam - durván arrébb dobják, és a helyemre telepszenek! Viszont ha "kell", megosztom a kis árnyékot délidöben mással is, ne kelljen a napon aszalódnia.)

   Az appartmanon sem várom el a luxust (de a fém kerti bútorral berendezett már kissé meredek! - a neten láttam, hogy a szomszéd app. - nem a terasz -  így volt berendezve). Egy elvárt minimális felszereltségen túl már minden jó, hisz´ jóformán csak aludni járunk be.

 

Kellemes nyaralást mindenkinek!

Előzmény: Pierr_Kardán (125786)